· 

Wat is een browlift?

Bij een browlift worden de haartjes van jouw natuurlijke wenkbrauwen in de juiste richting geplaatst. Hierdoor worden warrige haartjes mooi in model gezet, waardoor ze tussen de wenkbrauw vallen, in plaats van dat ze alle kanten op staan. Hierdoor lijken je wenkbrauwen veel voller en strakker. 

Het resultaat van de browlift blijft ongeveer 6 weken, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Zelf adviseer ik er altijd de ZOËS Browjam bij, zodat je ze elke ochtend zelf nog mooi kunt aanzetten. 

De behandeling is het meest geschikt als je lange, warrige of "hangende" wenkbrauw haartjes hebt, hiermee krijg je het mooiste resultaat. Als je hele korte haartjes hebt, of bijna geen wenkbrauwhaartjes ga je te weinig verschil zien. Bij deze behandeling is het belangrijk om bepaalde nazorg te volgen, deze informatie krijg je na afloop van de behandeling.

 

De behandeling bestaat uit de browlift, waxen, verven, slapen en het verzorgen van de haartjes. Wil  je de behandeling net iets luxer? Bij de browlift DELUXE, hierbij lig je wat langer in de stoel en krijg je een heerlijk uitgebreide wenkbrauwbehandeling met een o.a een scrub en under-eye treatment. In het boekingssysteem zie je de complete omschrijving van deze behandeling.

 

Hieronder zie je een before en after van de browlift!